top of page
  • תמונת הסופר/תMeytal Masuri - MYPro4U

ניהול העסק שלך הדור הבא - אז מה עושים עכשיו?

So what do we do now?


אז כן חזרה לשגרה, לא חזרה לשגרה... שורה תחתונה אנחנו כבר בתקופה של שינויים משמעותיים במשק.


כאן השרידות העסקית שלכם תימדד באופן בו תצליחו להסתגל כמה שיותר מהר לשינויים ולהבנה שהכללים השתנו ועוד צפויים להשתנות.


מרכז טאוב פרסום היום הרצאה מעניינת מאוד על הכלכלה בעקבות וירוס הקורונה והשלכותיה על העתיד של כולנו (מצ"ב קישור - לחצו כאן ). וירוס הקורונה הקיף את רוב מדינות העולם ולכן, יקח זמן להכיר את כל ההשפעות וההשלכות הצפויות.


אז מה עליכם לעשות? בעלי עסקים קטנים? יבואנים? יצואנים? ועוד ועוד...


לא משנה במה העסק שלכם, אתם מבינים שעליכם להסתגל.


ההמלצה שלי היא -

ראשית, נתחו את המצב בו אתם נמצאים. בצעו שוב בחינה של מי הם הספקים שלכם? כיצד הקורונה השפיעה גם עליהם? (יכול להיות שהם יעלו מחירים/ יורידו בעקבות המצב, הכל תלוי בענף בו אתם פועלים).

כנ"ל לגבי הלקוחות שלכם - הבינו היטב מיהו קהל היעד שלכם? (קהל היעד שלכם עד עידן הקורונה ייתכן ולא יוכל עוד לרכוש מכם) בדקו את ההוצאות הקבועות שלכם בעסק - שכירות, תקשורת (אינטרנט, טלפונים ועוד), ארנונה ועוד. הבינו האם אתם זכאים להטבות כלשהם בעקבות התקופה.